Moderne, gebruiksvriendelijke

Website laten maken

Home 9 Diensten 9 Websites 9 Website laten maken

Moderne, gebruiksvriendelijke

Website laten maken

Home 9 Diensten 9 Websites 9 Website laten maken
"

Website laten maken

In het digitale tijdperk waarin we leven, is een website laten maken veel meer dan alleen een online visitekaartje voor je bedrijf. Het is een krachtig instrument dat de groei en het succes van je onderneming kan stimuleren. Bij yrwebsite begrijpen we dat een doordachte, professionele website de sleutel is tot het bereiken van je zakelijke doelen. 

Bij yrwebsite zijn we gepassioneerd over het helpen van bedrijven om online te gedijen. We begrijpen de unieke behoeften van jouw bedrijf en kunnen een op maat gemaakte website laten maken die indruk maakt, klanten aantrekt en groei stimuleert. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen je online aanwezigheid te versterken en je doelen te bereiken.

Wat kan je verwachten?

Google vriendelijk

Responsief, paginasnelheid, mobiel- en gebruiksvriendelijk, SEO geoptimaliseerd. Dit zijn punten die belangrijkzijn in de ogen van Google

l

Zelf te beheren

Binnen de thema’s die we bij YrWebsite gebruiken is het makkelijk om teksten en afbeeldingen aan te passen of nieuwe pagina’s aan te maken.

Klantenservice

Wij zijn voor klanten service grotendeels van de dag te bereiken. Denk hierbij aan mail, WhatsApp, telefonisch of via verschillende socials.

Mobiel vriendelijk

De gerealiseerde website zal goed zichtbaar zijn op alle formaten telefoon, iPad/tablet, desktops en laptops. 

Hosting en e-mail

Belangrijk: Een snelle hosting! Wij verlenen de diensten hosting, e-mail, SSL en domein. Alle onder éen dak!

Onderhoud

Met ons onderhoud abonnament ben je gedekt van updates, beveiliging, verzekering tot aanpassingen!

Hoe gaan we te werk?

01.

K

Offerte aanvraag

Vraag hier je website offerte aan. Hier zul je binnen 24 uur een offerte ontvangen met een overzicht van het aanbod binnen YrWebsite.

02.

K

Contact/kennismaken

Akkoord? Dan kunnen we beginnen met het bespreken en leveren van content en design. We kunnen telefonisch jouw wensen en voorkeuren bespreken.

 

03.

K

Design, realisatie en revisie

We zullen een beta versie van je website klaarzetten. We kunnen beginnen met revisies tot er 100% tevredenheid is over de website.

04.

K

Oplevering en launch

Als de website 100% naar jouw wens is na onze aanpassingen zullen we live gaan. En zullen we het proces afronden en kan de marketing beginnen!

 

Waarom een website laten maken?

Een website laten maken is essentieel voor een bedrijf omdat het dient als het digitale gezicht en de centrale hub van het bedrijf op het internet. Het biedt potentiële klanten een gemakkelijke manier om informatie te vinden, contact op te nemen en vertrouwen op te bouwen met het merk. Bovendien vergroot een goed ontworpen website de zichtbaarheid en bereikbaarheid van het bedrijf, waardoor het nieuwe markten kan bereiken en 24/7 toegankelijk is voor klanten, wat de groeikansen aanzienlijk vergroot. Het draagt ook bij aan de geloofwaardigheid en het professionele imago van het bedrijf, wat cruciaal is in de concurrentie van vandaag.

Digitale Eerste Indruk | Bereikbaarheid 24/7 | Vergroot Je Bereik | Zichtbaarheid in Zoekmachines | Legitimiteit en Vertrouwen

Een greep uit onze website realisaties

Een greep uit onze website realisaties

Sardog Nederland

WordPress | Website | Honden- en reddingswerk

DH Motoren

WordPress | Website | VWE Motoren

ITC Holland

WordPress | Website | Transport

Meer weten? Stuur een berichtje!

Gegevens

Stellingmolen 254
3352 BP Papendrecht

T: +31 6 81 91 33 45
E: Contact@yrwebsite.nl

Kantoor tijden

Maandag tot vrijdag
09:00 / 21:00

Zaterdag & Zondag
Op afspraak