Moderne, gebruiksvriendelijke

Webshop laten maken

Home 9 Diensten 9 Websites 9 Webshop laten maken

Moderne, gebruiksvriendelijke

Webshop laten maken

Home 9 Diensten 9 Websites 9 Webshop laten maken
"

Webshop laten maken

Op zoek naar de perfecte manier om jouw producten of diensten online te presenteren en te verkopen? Zoek niet verder! Bij [Jouw Bedrijfsnaam] hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van verbluffende, op maat gemaakte webshops die niet alleen indruk maken, maar ook conversies stimuleren.

Of je nu een startende ondernemer bent die een online aanwezigheid wil opbouwen of een gevestigd bedrijf dat de e-commerce naar een hoger niveau wil tillen, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen. Ontdek vandaag nog hoe onze webshops jou kunnen helpen groeien en succes boeken!

Webshop laten maken

Wat kan je verwachten?

Google vriendelijk

Responsief, paginasnelheid, mobiel- en gebruiksvriendelijk, SEO geoptimaliseerd. Dit zijn punten die belangrijkzijn in de ogen van Google

l

Zelf te beheren

Binnen de thema’s die we bij YrWebsite gebruiken is het makkelijk om teksten en afbeeldingen aan te passen of nieuwe pagina’s aan te maken.

Klantenservice

Wij zijn voor klanten service grotendeels van de dag te bereiken. Denk hierbij aan mail, WhatsApp, telefonisch of via verschillende socials.

Mobiel vriendelijk

De gerealiseerde website zal goed zichtbaar zijn op alle formaten telefoon, iPad/tablet, desktops en laptops. 

Hosting en e-mail

Belangrijk: Een snelle hosting! Wij verlenen de diensten hosting, e-mail, SSL en domein. Alle onder éen dak!

Onderhoud

Met ons onderhoud abonnament ben je gedekt van updates, beveiliging, verzekering tot aanpassingen!

Hoe gaan we te werk?

01.

K

Offerte aanvraag

Vraag hier je website offerte aan. Hier zul je binnen 24 uur een offerte ontvangen met een overzicht van het aanbod binnen YrWebsite.

02.

K

Contact/kennismaken

Akkoord? Dan kunnen we beginnen met het bespreken en leveren van content en design. We kunnen telefonisch jouw wensen en voorkeuren bespreken.

 

03.

K

Design, realisatie en revisie

We zullen een beta versie van je website klaarzetten. We kunnen beginnen met revisies tot er 100% tevredenheid is over de website.

04.

K

Oplevering en launch

Als de website 100% naar jouw wens is na onze aanpassingen zullen we live gaan. En zullen we het proces afronden en kan de marketing beginnen!

 

Waarom een webshop laten maken?

Een webshop is de digitale etalage van je bedrijf en biedt de sleutel tot het bereiken van een wereldwijd publiek. Het stelt je in staat om producten of diensten op een aantrekkelijke en toegankelijke manier te presenteren, waardoor potentiële klanten gemakkelijk kunnen ontdekken, verkennen en kopen. Bovendien vergroot een webshop je omzetpotentieel aanzienlijk door nieuwe inkomstenstromen te genereren en bestaande klanten vaker terug te laten komen. Het biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en waardevolle inzichten in het gedrag van klanten, waardoor je jouw bedrijfsvoering kunt optimaliseren en groeien. Kortom, een webshop is de sleutel tot online succes en het realiseren van groei voor jouw bedrijf in de digitale wereld.

Bereik een wereldwijd publiek | Vergroot je omzet | Data bijhouden | Flexibiliteit en schaalbaarheid | Visitekaartje van jou winkel

Een greep uit onze website realisaties

Een greep uit onze website realisaties

Sardog Nederland

WordPress | Website | Honden- en reddingswerk

DH Motoren

WordPress | Website | VWE Motoren

ITC Holland

WordPress | Website | Transport

Meer weten? Stuur een berichtje!

Gegevens

Stellingmolen 254
3352 BP Papendrecht

T: +31 6 81 91 33 45
E: Contact@yrwebsite.nl

Kantoor tijden

Maandag tot vrijdag
09:00 / 21:00

Zaterdag & Zondag
Op afspraak